Menu
Вторник, 11 Април 2017 17:33

В Златоград организират среща на тема "Ефективни мерки за превенция на зависимостите при подрастващите"

Написана от
В Златоград организират среща на тема "Ефективни мерки за превенция на зависимостите при подрастващите" снимка: Смолян днес!
На 19.04.2017 г. (сряда), от 17.30 часа, в малката зала на ОНЧ „Просвета 1908” гр. Златоград, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Община Златоград, организира среща на тема "Ефективни мерки за превенция на зависимостите при подрастващите".
Лектор ще бъде д-р Иван Добринов – началник на отделение по зависимости в Държавна психиатрична болница, град Раднево. На срещата д-р Добринов ще запознае аудиторията с видовете наркотични вещества, тяхното влияние и дългосрочното отражение върху човешкия организъм, ще представи случаи от ежедневната му работа в отделението по зависимости.
Каним всички, които желаят могат да присъстват на срещата.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!