Menu
Четвъртък, 16 Март 2017 12:15

Валери Симеонов /Обединени патриоти/: „Нашата програма носи ползи не на Обединените патриоти, а на България“

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

„Скъпи сънародници, съмишленици от Смолян и смолянска област, призовавам ви да нанесем поредния удар върху статуквото и най-вече върху онази сраснала се с властта протурска партия ДПС“. С тези думи председателят на НФСБ и кандидат за народен представител от Бургас и София Валери Симеонов се обърна към родопчани. Днес той бе на посещение в Смолян и областта.  „През ноември миналата година Обединените патриоти,  Атака,  НФСБ, ВМРО за пръв път показаха своята категорична и непоколебима твърдост и увереност, че трябва да се обединяваме около интересите на България и в името на българския народ. Между всички политически сили има нещо общо, нещо обвързващо и това е дългът към родината.

patrioti 001

Ние ще търсим това единение и в Народното събрание и в обществото, защото 27 години това противопоставяне само налива вода в мелниците на нашите недоброжелатели. На тези,  които гледат на политиката и на България като един източник на облагодетелстване или като на държава, която трябва да бъде разграбвана. Дългът за спасяването на България е на нашите плещи. Ние имаме дълг към нашите деца, към бъдещите поколения“, каза още Симеонов. Той посочи успехите, постигнати от Обединените патриоти в 43-то НС. На първо място е извоюваното решение,  гласувано от всички български партии в българския парламент, за признаването на армейския геноцид на 24 април 2015 година. „Напуснаха залата само предателите от ДПС.

patrioti 004

Направиха го брутално,  по най-отвратителния начин, точно когато бяхме застанали прави с наведени глави и отдавахме почит на жертви на този геноцид. Този ден за мен е разделителната линия, преломния момент в новата  политическа история на България“, посочи Валери Симеонов. Според лидерът на НФСБ втори случай, когато е постигнато обединение, е при гласуването на промените в конституцията, относно съдебната система в България. Това показва, че когато българите са обединени могат да постигнат невероятни успехи. „Такъв е призивът ми сега в навечерието на следващите парламентарни избори: да прекратим това противопоставяне. Това озверено бясно нахвърляне един срещу друг,  към което ни подтикват средствата за масова информация, защото те търсят зрелището. Не е нужно да правим това защото политиката не е зрелище. Това е тежка и отговорна работа“, обясни Валери Симеонов.

patrioti 003

Като успех на Обединените патриоти Симеонов отбеляза и изграждането на оградата в Турция „Това е каузата на моя живот. За мен християнска България,  християнския свят трябва задължително да бъде отделена от мюсюлманска Турция, от непредвидимия диктатор Ердоган и всички рискове на ислямизиране на ръководството на тази държава“, категоричен беше Симеонов.

Като друга голяма победа той отбеляза недопускането на увеличаването на електроенергията. До това решение е стигнато след  направени разкрития за мащабни злоупотреби и кражби, които са предадени в прокуратурата и тя трябва да предприеме съответните действия. Според Валери Симеонов виновни са американските централи ТЕЦ Марица Изток 1 и ТЕЦ Марица Изток 3,  чийто заробващи договори продължават да източват 40 % от сметките за електричество, които всеки плаща. Освен това лидерът на НФСБ заяви, че цената на тока не само не трябва да се повишава, а може и трябва да бъде намалена.

patrioti 002

Като следващ успех Симеонов посочи промените в изборния кодекс. Според тях изборните секции в Турция са намалени четири пъти, с цел да се ограничи влиянието на турската държава върху вътрешната политика на България. „Сега секциите са 35. В следващото НС ние сме си поставили за цел да ги намалим на 6, с други думи да няма никакви секции извън посолствата и консулствата“, заяви председателят на патриотите.

Сред успехите на Обединените патриоти е и въвеждането на задължителното гласуване, както и възстановяване на стария режим за работа на селските казани; промяна в Закона за горите, който предвижда увеличаване на санкциите на износ на незаконно добита дървесина.

„С ваша помощ вярвам,  че в следващото НС групата на Обединените патриоти ще е още по-голяма и по-силна. Заявявам отговорно, че този път ще заемем властови постове, не защото сме лакоми за власт и пари, а защото чрез  участието във властта много по-лесно се реализират всички цели заложени в нашата програма“, категоричен беше Валери Симеонов.  Той посочи още, че програмата на партията не е сменена, а същата която са предлагали и през 2014 година.Като един от основните приоритети е увеличаването на минималната пенсия на 300 лв. и вдигане на останалите пропорционално. Парите за това ще дойдат първо от фалшивите инвалидни пенсии и второ от санирането. „Санирането е хубаво нещо, ама стига толкова. За мен по-важно за държавата е живота на старите хора, а не живота на старите сгради“, каза Симеонов.

patrioti 005

Другите задачи, заложени в програмата на Обединените патриоти са развитие на икономиката и подкрепа за малкия и средния бизнес, овладяване на битовата престъпност. В програмата им се набляга и на социалната политика, предвидени са и промени в образованието, свързани с премахване на делигираните бюджети, които, според Симеонов  създава изкласили ученици, но не и образовани граждани, готови за работа

„Дано да получим възможността да реализираме по-голямата част от нашата програма, защото тя не носи ползи на Обединените патриоти, а на България. Аз съм убеден и ви уверявам,  че хората,  които могат да изпълнят обещанията си, сме точно ние - Обединените патриоти. Така че а 26 март изберете  № 17 в интегралната бюлетина. Това е номера на хората, които ще свършат работата“, призова Валери Симеонов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!