Menu
Сряда, 06 Февруари 2019 12:13

Валя Балканска става почетен член на гайдарската асоциация на уникален концерт в Смолян

Публикувана от Прочетена 1917 пъти
Валя Балканска Валя Балканска
Космическата Валя Балканска ще бъде удостоена със званието „Почетен член” на Българската национална гайдарска асоциация. Отличието ще й бъде връчено тържествено на концерт, който ще се проведе днес от 19:00 часа в Зала 1 на Родопския драматичен театър.

В него ще участват ФА „Родопа”, оркестър „100 Каба гайди“, гайдарските състави „Дельо Хайдутин“, „Родопчани“, Калоферски гайдарски състав, актьорът Димитър Димитров и други.Входът за концерта е свободен.

Събитието се организира от Българската национална гайдарска асоциация със съдействието на Община Смолян. Подобна чест през 2018 г. гайдарите от националната асоциация оказаха на Манол Ташков от Девин, дългогодишен гайдар.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!