Menu
Четвъртък, 13 Юли 2017 14:39

Вандалските прояви срещу пейки, детски и фитнес площадки продължават в Смолян

Написана от

На места не е останала и следа от ремонтните дейности , които извърши преди седмица Общината

Вандалските прояви срещу пейки ,  детски и фитнес площадки продължават. Само преди седмица работници от община Смолян лакираха дървените повърхности на пейките на Стария център в Смолян и боядисаха детската площадка. Сега картинката е грозна, изподраскани повърхности и изкъртени части от пейките и следа няма от освежаването и боядисването. На амфитеатъра на Стария център все още има следа от лакираните  дървени повърхности не пейките и кошчетата за боклук, но не се знае докога. Има изпочупени и изкъртени уреди на фитнес площадката на стадиона в Смолян, които работници на общината възстановяват, за да не се стигне до сериозни инциденти.

Община Смолян продължава с освежаването и ремонтите на детските площадки и пейките в града и кварталите.

Възмутително е как не се пази това, което е направено в полза на хората. Община Смолян се обръща за пореден път  с призив към гражданите да подават сигнали за подобни вандалски прояви и да не бъдат безразлични към тях, защото в това имущество са вложени парите на всички данъкоплатци.

Всички тези случаи могат да се определят като примитивизъм, простотия и безхаберие, за които плащаме всички.

 
   

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!