Menu
Понеделник, 01 Октомври 2018 15:58

Въведена е нова организация за провеждането на Устовския панаир

Публикувана от Прочетена 1843 пъти

В община Смолян се проведе организационна среща по подготовката за провеждането на традиционния Устовски панаир. В нея взеха участие зам.-кметът инж.Мариана Цекова, представители  от ОД на МВР и общински служители. Беше представена, одобрената от гл.архитект на Общината, схема от 1 октомври т.г.

 С нея е въведена нова организация  за паркиране, затваряне на улици и разположение на обектите и заведенията за хранене. Това се налага, за да се гарантира безопасността на гражданите и нормалното протичане на Устовския панаир. Нов момент е, че на ул.”Тракия” търговците ще могат да се разполагат от едната страна на тротоара като другата задължително ще трябва да остане свободна. На Зеленчуковия  пазар ще бъдат настанени търговците, няма да бъдат поставяни преместваемите развлекателни съоръжения. Те  ще бъдат разположени  в зоната за отдих  „Чаршията”.

Теренът пред пощата в кв.Устово  е отреден само за заведения за хранене, като препоръчително е да бъдат в шатри.

Настаняването на търговците ще започне на 5 октомври, петък, в 8,30 часа. Устовският панаир ще бъде открит същия ден от 18,30 часа пред читалище „Кирил Маджаров”. Участие ще вземат Общинският Духов оркестър и ФА „Родопа”.  

Заповедта на кмета №РД-0775 от 1 октомври т.г. за промяна  организацията на движение по време на провеждането на Устовския панаир е публикувана в сайта на община Смолян в меню „Обяви”.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!