Menu
Понеделник, 05 Юни 2017 17:51

Възрастни шофьори предизвикаха две катастрофи

Написана от
На 02.06.2017 г. около 15.30 ч. в с. Момчиловци, общ. Смолян на ул. "Бяло море", лек автомобил "Ваз", собственост и управляван от И. Х. /79-годишен/ от гр. София, при излизане от остра дясна крива, губи контрол над автомобила и се удря челно в подпорна бетонна стена вляво от пътя. Леко ранени са водачът, който е с контузия на гръден кош и съпругата му, пътуващата на предната седалка, която е с контузия на главата. Пострадалите са транспортирани от екип на ЦСМП в МБАЛ "Бр. Шукеров" - гр. Смолян, като им е оказана медицинска помощ, след което са освободени за домашно лечение. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

На 01.06.2017 г. около 08.00 ч. в гр. Златоград на ул. "България", лек автомобил „Опел Комбо", управляван от А. К. /61-годишен/ от гр. Златоград, блъска пресичащата на пешеходната пътека 55-годишна жителка на гр. Златоград. На пострадалата е извършен преглед и манипулации в МБАЛ "Ат. Дафовски" - гр. Кърджали, където се установява, че е с фрактура на костта между малък и безименен пръст на лявата ръка.
 
Други три пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 02, 03 и 04.06.2017 г. на територията на ОД МВР Смолян. Две са станали в община Смолян; а другото – в община Девин. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по ЗДвП.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!