Събота, 07 Април 2018 14:04

Великденски поздрав към родопчани от архимандрит Висарион

Архимандрит Висарион
Архимандрит Висарион Архимандрит Висарион

"Идете скоро, та обадете на учениците Му, че Той възкръсна от мъртвите; и ето, преварва ви в Галилея: там ще Го видите! /Мат.28:7/" 

 

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

 

       Обични в Господа, братя и сестри!

       Скъпи родопчани! 

 

      В радостта сме на най-великия Празник на празниците за всички християни на земята - Възкресение Христово! "Радвайте се!"- ни приветства Господ Иисус Христос.

     Нека в този час и винаги да благодарим, от душа и сърце да бъдем по-добри, кротки, търпеливи и смирени и с любов да пеем заедно с ангелите небесни тропара на Пасхата: "Христос Възкръсна от мъртвите, като със смърт смъртта победи и на тия, които са в гробовете, живот подари."    

    Възкресението на Иисус Христос е тържество на тържествата, смисъл  и основа на нашата вяра в Бога и Неговото Царство Небесно. 

 

    Скъпи братя и сестри, бъдете мирни, здрави, светли, боголюбиви и  предани на Спасителя. И прося от Господ Иисус Христос да ви благослови и освети, за да бъдем синове и дъщери на светлината на света.

 

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

 

Архимандрит Висарион,

архиерейски  наместник на Смолянска духовна околия 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!