Menu
Сряда, 12 Юни 2019 19:57

Венцислав Огнянов откри фотоизложба в НЧ“Балкански просветител 1871“

Публикувана от Прочетена 870 пъти
Младият любител фотограф Венцислав Огнянов от смолянския квартал Райково подреди фотоизложба в НЧ“Балкански просветител 1871“.Тя съдържа над 100 екзотични фотоса в категориите: пеперуди, гъби, пейзажи, светилища и животни. „Снимките пресъздават родопската природа и биоразнообразие „ – сподели 32-годишният автор.По думите му творбите са селектирани в рамките на десетгодишното му снимане. Към фотосите има текстово описание, което е с образователен характер.Венцислав Огнянов е натрупал своя опит чрез вдъхновението си към природата и отражението й през обектива. Експозицията ще остане в читалището през лятото.

Творецът изразява своя вътрешен свят не само с фотографията, а и чрез поезията.Той е автор на две книги: „Кристални планини“ – стихосбирка и „Седем дни на село“, която съдържа над 80 удивителни факта за растенията . Всички, които желаят да видят цялостното творчество на фотографа, могат да посетят сайта му www.photoven7.weebly.com и свободно да свалят снимки.
 
Сийка КЕТЕВА
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!