Menu
Четвъртък, 24 Май 2018 06:23

Верига заведения VERTU се разраства

Написана от

През месец юни веригата заведения VERTU ще се увеличи с още един обект Vertu Bar & Dinner в гр. Кърджали. Заведението разполага с места на закрито, както и с просторна и раздвижена лятна градина. Освен с всичко необходимо за конфорта на клиентите, градината е оборудвана с модерни LCD телевизори и Hi-Fi системи за звука, на които футболните запалянковци ще могат да гледат мачовете от световното първенство по футбол.

Обектът ще наблегне на разнообразна кухня от местната и европейска кулинария, като разполага с открито барбекю и пещ. Заведението предлага и готвени ястия за обедно меню. Местоположението на Vertu Bar & Dinner е в най-големият квартал на града “Възрожденци” на централния булевард, на мястото на бившия ресторант “Фиеста”.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!
Прочетена 3941 пъти

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!