Menu
Сряда, 19 Юни 2019 19:14

Винаги има начини за постигане на добри взаимоотношения

Публикувана от Прочетена 872 пъти
"Взаимоотношенията връстници - съученици" бе темата на провелата се интересна среща-разговор с психолога Росен Кубински, Сийка Алексиева - секретар на Общинската Местна комисия за борба с противообществените прояви - Смолян, осмокласниците, класни ръководители и учители на СПГТС "Никола Й. Вапцаров". След дискусия, тренинг и ролеви игри, на учениците стана ясно, че има начини за постигане на добри взаимоотношения в класа чрез степента на ангажираност и възможността за справяне с училищните задължения, с усещането за стрес, както и с наличието на рискови поведения спрямо другите.

На срещата бяха предложени и конструктивни методи за адаптацията на отделния ученик към учебните изисквания и постигането на успех във взаимоотношенията между съученици, учители и родители.
 
Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!