Menu
Сряда, 12 Юли 2017 12:24

Вицешампионите на Италия по спортни танци на подготовка в PaulaGeorge Dance Studio

Написана от

Вицешампионите на Италия Вито Копола и Она Оинас бяха на тридневна подготовка в залата на шампионката на България по спортни танци Павлина Георгиева. Талантливата двойка избра да посети нашия град и да тренира в танцовото студио на смолянската ни танцьорка за подготовката си за италианския шампионат в Римини следващия уикенд. Танцьорите бяха впечатлени от отличните условия за тренировки и очаровани от града ни.

В началото на годината през януари подобно на тях и шампионката на Франция Елена Саликова беше гост на PaulaGeorge Dance Studio.

„Идеята е все-повече от най-добрите танцьори в света да посещават PaulaGeorge Dance Studio. Условията на залата са прекрасни, а града ни е уникален. „Желанието ми е Смолян да се популяризира и превърне в една от топ дестинациите на спортните танци, подобно на други европейски градове“ – каза Павлина Георгиева.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!