Вместо цветя и бонбони, кеш за Локомата

Вместо цветя и бонбони, кеш за Локомата
Д-р Анелия Хохвартер призова приятели и познати да подкрепят кампанията й с нови дарения

Личните празници на д-р Анелия Хохвартер от Виена се превърщат в елегнатен начин да се подкрепи „Локомат за България”.

Известната очна лекарка, инициатор и организатор на кампанията призова своите близки и многобройните си приятели и познати от близо и далече за идващия й рожден ден вместо цветя, бонбони и други подаръци да направят своята лепта в полза на медицинския робот.
На 18-и септември чаровната очна лекарка / зодия „Дева”/ ще отпразнува своя рожден ден във Виена в тесен семеен кръг.

Любопитен факт е, че рожденният ден на д-р Хохвартер е и рожден ден на кампанията.

Досега 4 брачни двойки се отказаха от булчински цветя и подкрепиха прекрасната инициатива. Сем. Ангелови от Бургас /Ана и Иван/ са новите мили младоженци, които направиха своя жест в полза на кампанията
В навечерието на рождения ден на д-р Хохвартер , организаторите на музикалния фестивал Локум Фест в Бургас дариха 2500 лв, които бяха събрани само за 2 вечери, и трогнаха до сълзи милата лекарка.

Музикалното събитие обедини любителите на китарения звук и различната музика . Отделно бургазлии в лицето наЦанко Кунчев и компания се зарекоха през цялата година да подкрепят „Локомат за България” като поставиха на ключови места специални касички за дарения.
Дарители са и деца. Буквално преди ден по дарителската сметка за кампанията постъпиха още 390 лв . от децата от 4 в клас, от 2- ро основно училище „П.Р.Славейков” в Стара Загора. Средствата бяха събрани през изминалатаа учебна година с помощта на тяхната класна ръководителка Данка Тодорова, която пося в тях семенцето на добротворчеството. По този повод, на 15-и септември 2019 г, началото на учебната година в България, д-р Анелия Хохвартер е подготвила специален сертификат за добротворчеството, който ще бъде връчен на старозагорските ученици .
Кампанията продължава. Всеки, който иска може да направи дарение с цел закупуване на медицинския робот за рехабилитация на възрастни в България.

Дарителска сметка:
Анелия Петрова Хохвартер
Дарителска кампания “Локомат за България”
IBAN: BG65 UNCR 7000 1522 7289 56 (в лева)
IBAN: BG60 UNCR 7000 1522 7289 49 (в Евро)
BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!