Menu
Сряда, 04 Април 2018 09:47

Всичко или нищо за ФК Палас

Публикувана от Прочетена 2434 пъти

Мъжкият отбор на ФК Палас - гр.Рудозем приема отбора ФК Върбица - Бенковски в мач от "А" Междуобластна - футболна група при мъжете. Срещата е от изключително значение за двата отбора , тъй като отбора който завърши на второ място ще играе допълнителен мач с ФК Родопа Смолян за определяне кой отбор ще играе на баражите за влизане в "В "- Югоизточна футболна група през юни.

Отбора на Рудозем е в подем след като в миналия кръг победи като гост отбора на ФК Джебел с 5:2. В редиците на домакините за важния мач след контузии се завръщат Антон Бозов , Ферхат Демирев , Веселин Белев и Мирослав Хаджиев.
Потърсен за коментар треньора на домакините Бисер Кабаков заяви: Нашата цел е една завършване минимум на второ място и мач с Родопа - Смолян.

В отбора се завръщат футболисти които ще качат нивото на отбора. В нашият отбор няма заплати , няма премии , всички си работим и играем за честта на града.
Отбора на Бенковски е финансово стабилен. Момчетата си играят за премии , доколкото разбрах са привлекли футболисти от Златоград и Кърджали и са афиширали амбиции за "В" група , добави Кабаков.

Футболната среща е на 08.04.2018г. ( неделя) от 15:30 часа на стадиона в Рудозем.

НЕКА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!