Menu
Вторник, 29 Май 2018 10:06

Втора възпоменателна вечер организира КДК - Смолян

Публикувана от Прочетена 1099 пъти

Втора възпоменателна вечер, посветена на починали литературни творци, организира Клубът на дейците на културата на 30 май 2018 г., сряда, от 18 часа в зала „Петър Стайков” на бул. „България” № 43. Тя ще върне читателите и слушателите към творчеството на народния писател Николай Хайтов, „Родопския Софроний” Константин Канев, „Самотния отшелник” Тинко Илиев, певеца и разказвача Георги Петканов и „Тъжния Тунчо” – Стефан Тунев.
В литературно-музикалната програма ще вземат участие рецитатори, музиканти, публика.

Идеята на КДК е чрез подобни прояви да почете паметта и да събуди спомена за нашите духовни предтечи, оставили диря в културния живот на Родопския край и България. Предстои и още една възпоменателна вечер „Памет – 3”.
Заповядайте, ще е интересно и вълнуващо!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!