Неделя, 24 Април 2016 13:50

Вторият етап от кампанията „Шофирай отговорно и толерантно“ стартира в Смолян

Публикувана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
Кампанията стартира на 25 април т.г. в Смолян със специализирана полицейска операция  по метода на „широкообхватен  контрол“.  Основната цел на инициативата е подобряване на пътната култура на участниците в движението чрез  по-висока информираност  за отговорно и толерантно поведение на пътя.
За реализацията на кампанията партньорите на Главна дирекция „Национална полиция “  - Сдружение „Институт  за изследвания, образование и развитие „Отворена младеж“,  са осигурили индивидуални накрайници за алкотест „Дрегер 7510“.
По време на акцията засилени проверки ще се състоят в Кърджали - на 26 април, в Ямбол и Стара Загора - на 27 април, и в Пловдив - на 28 април.
По време на кампанията доброволци от Сдружение „Отворена младеж“ и служители на „Пътна полиция“  ще разпространяват  информационни материали за това как да понижим агресията по пътищата и да запазим живота.
 

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!