Неделя, 01 Ноември 2015 09:57

Вторият тур на местния вот в област Смолян започна в спокойна обстановка

Публикувана от
Вторият тур на местния вот в област Смолян започна в спокойна обстановка снимка: Смолян днес!
Втори тур на местния вот в област Смолян започна в спокойна обстановка, съобщиха от ОД МВР – Смолян. След откриване на повторния изборен ден няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите.
Служителите на звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР – Смолян издават и в днешния ден удостоверения  на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас отново.
ОД МВР – Смолян припомня, че в изборното помещение не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на хората.
 
 
 

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!