Явор Руженов присъства на тържествения концерт по случай 166-годишнината на СУ “Св. Св. Кирил и Методий“

Явор Руженов присъства на тържествения концерт по случай 166-годишнината на СУ “Св. Св. Кирил и Методий“ Явор Руженов присъства на тържествения концерт по случай 166-годишнината на СУ “Св. Св. Кирил и Методий“

Явор Руженов присъства на тържествения концерт по случай 166-годишнината на СУ “Св. Св. Кирил и Методий“

Заместник областният управител на Смолян Явор Руженов присъства на тържествения концерт по случай 166-годишнината на СУ “Св. Св. Кирил и Методий“-гр. Смолян. Празничното събитие се проведе на площад „Свобода“ на Стария център. Явор Руженов отправи приветствие от името на областния управител на Смолян Емил Хумчев към ръководството, педагогическия колектив, ученици и родители.

„ Всеки учител, работил тук е дал своя принос и е посветил живота си на професионализма и благородната мисия да възпитава бъдещото поколение в творчество, интелект и доброта. А истинската обич в сърцата на учениците и благодарността на родителите са признанието за Вашия неуморен труд!  Убеден съм, че в сърцата на всички Ваши ученици ще остане незабравим спомен от родното училище. Те винаги ще помнят любовта, с които сте ги научили да бъдат достойни граждани на нашата родина!, се казва в поздравителния адрес до колектива на СУ “Св. Св. Кирил и Методий“-гр. Смолян.

В приветствието си, областният управител Емил Хумчев пожела на учителите и учениците здраве и вдъхновение, с които да множат успехите на училището и да продължават да сбъдват мечтите си.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре