Menu
Понеделник, 16 Октомври 2017 18:33

За първи път община Мадан бе домакин на Държавен шампионат по Кудо

Публикувана от Прочетена 1128 пъти

В събота община Мадан бе за първи път домакин на Държавен шампионат по Кудо за мъже и жени, юноши и деца. Над 130 състезатели от различни градове у нас, посрещна спортна зала в града и СК „Арес“- Мадан. Надпреварата премина при перфектна организация, за която домакините получиха благодарност и поздравления от Българската федерация по кудо, както и от участници и треньори. Гостите останаха удивени от спортната база и условията, които предлага залата за практикуване на различни видове спорт.

Състезанието откри зам.-кметът Явор Орлов, който пожела честна и достойна битка на турнира и поздрави всички треньори и спортисти за неуморния труд и усилията, които полагат за развитието на този спорт, и за успехите, постигнати в България и по света. В късния следобед след всички проведени битки той връчи на победителите грамоти и медали, като увери гостите, че винаги са добре дошли отново в Мадан.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!