За пореден път възпитаници на специалност „Автотранспортна техника“ на ПГТТ "Христо Ботев" Смолян се качиха на стълбичката за заслужени призови места.

За пореден път възпитаници на специалност „Автотранспортна техника“ на ПГТТ "Христо Ботев" Смолян се качиха на стълбичката за заслужени призови места. За пореден път възпитаници на специалност „Автотранспортна техника“ на ПГТТ "Христо Ботев" Смолян се качиха на стълбичката за заслужени призови места. За пореден път възпитаници на специалност „Автотранспортна техника“ на ПГТТ "Христо Ботев" Смолян се качиха на стълбичката за заслужени призови места.
Аплодисменти за бъдещите техници по транспортна техника, единадесетокласниците Денислав Пиличев и Мартин Беев, и дванадесетокласника Харис Хаджиев, изучаващи специалност „Автотранспортна техника”, участвали в Регионално състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, проведено в Професионална гимназия по транспорт „Гоце Делчев“, гр. Пловдив, на 16 и 17 март 2023 година.
 
Отборът ПГТТ "Христо Ботев"  се съревновава заедно с още 13 отбора в надпреварата. Гимназистите бяха амбицирани, организирани, бързи и сръчни при изпълнението на възложените им задачи. Показаха висока професионална компетентност, отлична работа в екип, съвършени теоретични знания и практически умения. В категорията „Най-добър млад водач на МПС” учениците заеха Второ отборно място, а Харис Хаджиев взе индивидуално Второ място в същата категория.
 
Учениците участват в проект "Ученически практики" където имат възможност да доусъвършенстват уменията си, а Професионална гимназия по техника и технологии „Христо Ботев“ е сред 28 професионални гимназии от цялата страна и единствена от област Смолян, които със заповед на Министъра на образованието и науката да получат статут на Център за високи постижения в областта на професионалното образование и обучение.
 
Поздравления за учениците, представили гимназията, и за учителите, подготвили учениците за професионалната надпревара.
 
Източник: ПГТТ "Христо Ботев"
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре