Menu
Вторник, 10 Октомври 2017 17:29

За поредна година община Смолян ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден”

Написана от
Прочетена 566 пъти
За поредна година община Смолян ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден” снимка: община Смолян

За поредна година община Смолян ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден”. На 12 октомври т.г. ученици от ОУ „Юрий Гагарин” и ППМГ „Васил Левски” ще имат възможност да съпреживеят един реален работен ден от управлението на общинската администрация. На този ден, от 9,00 до 13,00 часа, младите хора ще заемат ключови постове - на кмет, заместник-кметове, секретар, директори на дирекции и ще ръководят община Смолян. От 13,00 часа в зала 247 ще се проведе брифинг с участието на младите хора, ръководили местната общинска администрация, които ще споделят какво е усещането да си на ръководен пост, макар и за един ден.

“Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват, както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.

Инициативата „Мениджър за един ден” се организира за шестнадесета поредна година от фондация „Джуниър Ачийвмънт България”. Мисията на фондацията е да подготвя младите хора за успешното им реализиране на все по-конкурентния пазар на труда и превръщането им във финансово грамотни и социално отговорни бизнес лидери.

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!