Вторник, 10 Септември 2019 19:15

За седми път кметът на община Мадан плаща първите семестриални такси на първенците от последния випуск

Публикувана от
За седми път кметът на община Мадан Фахри Молайсенов с лични средства заплати първите семестриални такси на първенците от Випуск’ 2019 на средните училища в града. Превърнал се в традиция, личният жест на кмета днес зарадва 14-те поред първенци, от началото на инициативата, които продължават да вървят по пътя на знанието и науката.

С най-висок успех от СУ„ Отец Паисий” за 2019 e Садика Айренска, която завърши средното си образование с успех 5,82. Момичето ще продължи да учи в ПУ „Паисий Хилендарски“, като се е насочила към учителската професия.
А първенецът за 2019г. на ПГ „Васил Димитров“ е Ихсан Фелетиев с успех 5,67 . Той е приет специалност „Медицина“ в Пловдив.

Кметът поздрави младежите за постигнатите високи резултати и им пожела да бъдат първенци във всички житейски начинания и един ден по-знаещи и можещи да се върнат в родния край, защото те са неговото бъдеще.
 
Прочетена 2575 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!