Menu
Петък, 27 Април 2018 16:07

За втора година ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ приема петокласници в математическа паралелка

Публикувана от Прочетена 2333 пъти

За втора поредна учебна година ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява прием на петокласници в паралелка със засилено изучаване на математика. Учениците, които желаят да продължат обучението си в тази паралелка, ще трябва да положат тест по математика. Ще се взема под внимание и оценката от Националното външно оценяване в края на четвърти клас. „Освен учениците от нашето училище, завършващи четвърти клас, добре дошли са и такива от други учебни заведения.

Училището ни е едно от водещите в града. Нашите ученици показват много добри резултати както на ученически състезания, конкурси и олимпиади, така и на външните оценявания“, каза директорът Николай Колев.

За учебната 2018/2019 година ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ продължава да приема документи за първи клас. И през новата учебна година се очертава най-малките ученици да бъдат разпределени в три паралелки.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!