Menu
Вторник, 15 Май 2018 15:00

Задържаха 18-годишен младеж в Смолян, в автомобила му са открити бутафорен автомат „Калашников“ и газов пистолет без документи за произход

Публикувана от Прочетена 2317 пъти

На 15.05.2018г. в ОДМВР-Смолян е получен сигнал, в който се сочи, че лице с неустановена самоличност, придвижващо се с автомобил със смолянска регистрация притежава незаконно автомат „Калашников“. Незабавно са предприети всички необходими  мерки, по установяване на лицето и автомобила, след което са  извършени заградителни мероприятия. В резултат на предприетите действия около 12:00 часа младежът е задържан в района на ПГИ „Карл Маркс“ – Смолян. Установява се, че лицето е 18-годиншия М.Н.Н. от гр.Смолян. При извършеното претърсване в управлявания от него джип марка „Мерцедес“  със смолянска регистрация е открит бутафорен автомат „Калашников“, както и газов пистолет без документи за произхода му. Младежът  е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава. Уведомена е прокуратурата. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!