Menu
Петък, 29 Март 2019 13:06

Задържаха софиянец, измамил продавачка в Смолян

Публикувана от Прочетена 1575 пъти

На 28.03.2019г. в РУ-Смолян е постъпила жалба от 34-годишен мъж от гр.Смолян, за това че на 27.03.2019г., около 17.55ч. в магазин за хранителни стоки в гр. Смолян на ул."Коста Аврамиков", в който е управител, неизвестен мъж е заблудил провадачката под предлог размяна на банкноти и е причинил вреда в размер на 45лв.

Първоначално мъжът поискал една банкнота да бъде развалена на дребно, след това част от сумата да бъде уедрена, и после отново да се размени са дребни. Така в крайна сметка се оказало, че той дал по-малка сума, от тази, която е получил. По случая е образувано досъдебно производство.

Незабавно след получаване на сигнала са планирани и проведени редица оперативно-издирвателни и процесуално-следствени мероприятия, в резултат на които е установено, че евентуален извършител на деянието е 47-годишния А.Н. от гр.София, който е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!