Menu
Сряда, 08 Март 2017 16:32

Заедно на театър!

Написана от
Двама души могат да гледат представление на Родопски драматичен театър „Н. Хайтов”
с един закупен билет от 8,00 лв.. Предложението важи за 09.03.2017 г. и е за спектакъла „Страстни посещения”.
В „Страстни посещения” ще откриете себе си и човека до вас.
Това е спектакъл за взаимоотношенията между мъжа и жената в любовта – за суетата, изневярата, ревността, изкушението, жаждата за надмощие над партньора.
...
Актьорите Джована Галиарди, Божана Мановска и Илия Виделинов търсят с великолепно чувство за хумор измеренията на любовта! Кога и къде мъжът и жената искат едно и също нещо и кога непоправимо се разминават. Дали сексът и любовта са неделимо цяло и как докато спорим кой-кого обича повече или не обича, ние бавно остаряваме. Изградена върху много и разнообразни срещи на мъжа и жената, пиесата е своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог, неповторим хумор, еротика и криминални ситуации.
Пиесата е отворена и влиза в импровизиран диалог с публиката!
Гледайте актьорите Джована Галиарди, Божана Мановска и Илия Виделинов в един невероятен микс от хумор, песни, танци и се оставете да ви въвлекат там, където има повече от това, което виждате и чувствате.
Препоръчителен родителски контрол: Спектакълът не се препоръчва за лица под 14 години!
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!