Menu
Вторник, 17 Април 2018 16:14

Заместник-областният управител Андриян Петров участва в информационна визита в Брюксел

Публикувана от Прочетена 845 пъти

Заместник-областният управител Андриян Петров участва в информационна визита в Брюксел, организирана от Европейската комисия и ръководена лично от ръководителя на Председателството на Европейската комисия в България Огнян Златев.
В рамките на тридневната визита, в периода 15-17 април 2018 г., областни и заместник-областни управители от цяла България посещават презентации за Европейската комисия и функционирането й, за процеса на взимане на решения в ЕС.

Дискутират се различни европейски политики и актуални теми, свързани със селско стопанство, бъдещето на храните и земеделието. Разглеждат се политиките на сближаване, европейските структури и инвестиционните фондове, хуманитарната помощ и гражданската защита, както и бъдещето на енергийно-транспортната мрежа.

Сред другите важни теми, представени по време на визитата, са новият бюджет на Европейския съюз, предизвикателствата пред разширяването на ЕС и възможностите за присъединяването на страни от Западните Балкани.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!