Menu
Петък, 22 Март 2019 09:26

ЗАПОЧНА РАБОТАТА И ПО РЕКОНСТРУКЦИЯТА И РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА „УЛИЦА 4“ В СЕЛО БУКОВА ПОЛЯНА

Публикувана от Прочетена 804 пъти
снимка: Община Мадан снимка: Община Мадан

Улицата е част от уличната мрежа на с. Букова поляна с дължина близо 800 метра, започваща от главния път до м. „Джаровска”.

С рехабилитацията на улицата, която никога не е ремонтирана ще се решат проблемите, които произтичат от дългогодишния й период на експлоатация, лошото техническо състояние на настилката, която е силно износена с множеството пукнатини и дупки, слягания и неравности, а на места пропаднала или видно от снимките в по-голямата си част изобщо липсваща.

Експлоатационното състояние на трасето ще бъде изцяло обновено и подобрено чрез дейности по укрепване на пътя, цялостното му разчистване от растителност, направа на качествено отводняване, както на самото трасе, така и по околните пространства и полагане на асфалтовата настилка.

Основният ремонт на пътя се финансира със средства по спечелен от общината проект по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020г., съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, съобщиха от Община Мадан.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!