Menu
Неделя, 06 Август 2017 19:03

Започнаха снимките на сериала „Дяволското гърло”, търсят доброволци за масови сцени

Написана от
Прочетена 4416 пъти
Започнаха снимките на сериала „Дяволското гърло”, търсят доброволци за масови сцени снимка: Смолян днес!
Започнаха снимките на новия български сериал „Дяволското гърло”, който се снима в региона на Смолян с един от най-успешните продуценти в България – Евтим Милошев и екипът на Dream Team Films. Това е първия български сериал, който се снима изцяло извън София. В него има всичко, което вълнува българите – криминален сюжет, любов, отмъщение, история, природа, значими социални теми, каквито са бежанския въпрос, съжителство на различни етноси на една територия, магическата сила на планината и още и още. Участват доказани актьори, млади таланти и актьори от Смолянския театър.
Уважаеми смолянчани, гости на града и филмови ентусиасти,
Екипът на уникалната за страната ни продукция, търси доброволци за участие в масови сцени към сериала.
Всички желаещи да се присъединят и да усетят отблизо магията на истинското кино са добре дошли на снимки.
Масовите сцени ще бъдат снимани на 20.08.2017 г. Сборният пункт ще бъде на площада пред Община Смолян в 9.30 часа при водната каскада.
Ангажиментът е доброволен и ще продължи целия снимачен ден до късния следобед. Осигурени са храна и вода за участниците.
 
Очакваме ви!
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!