Menu
Вторник, 09 Май 2017 17:18

Започва новият фотоконкурс "Родопите празнуват"

Публикувана от Прочетена 2594 пъти
За втора поредна година в "Косовските къщи" търсим интересни и забавни кадри от любимата планина
 
На събор, музикален фестивал, сватба или традиционен панаир – Родопите празнуват, веселят и събират хората! Включете се в новия ни фотоконкурс „Родопите празнуват“ и ни покажете със снимка или няколко най-забележителните моменти от родопски празници, които сте запечатили.
 
Изпратете ги на:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
до 1 октомври 2017 г., включително и спечелете някоя от нашите специални награди!

Условия за участие
    Изпратете своята снимка, фоторазказ или видеоклип на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 1 октомври 2017 г., заедно с имена, възраст, населено място и данни за контакт – телефон, електронна поща и адрес за кореспонденция. Добавете до 150 думи описателен текст, като задължително посочите къде и кога е направена фотографията/те или видеоклипа.
    Необходимо е изпращаните материали да са с добро качество и резолюция и да отговарят на заданието на конкурса „Родопите празнуват“.
    В конкурса могат да участват всички лица от страната и чужбина.
    Всеки може да изпрати неограничен брой фотографии, фоторазкази и видеоклипове за участие в конкурса.
    Участниците в конкурса предоставят само свои авторски произведения или произведения, за ползването на които имат изрично разрешение от авторите им. Участниците носят пълната отговорност при нарушаване на авторските права на ползваните от тях произведения.
    Снимките, фоторазказите и видеоклиповете, изпратени за конкурса, заедно с описанието към тях, ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата „Косовските къщи“, заедно с двете имена и населеното място на участниците. „Косовските къщи“ може да не публикува неподходящи за целите на конкурса произведения или произведения с лошо качество.
    Комплекс „Косовските къщи“ си запазва правото да използва участващите произведения в печатни и електронни публикации, свързани с конкурса „Родопите празнуват“.
 
Срокове
Произведения за конкурса „Родопите празнуват“ могат да бъдат изпращани между 8 май и 1 октомври 2017 г., включително. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 16 октомври 2017 г.

Награди
I място: Победителят в конкурса ще получи ваучер за уикенд за двама (две нощувки със закуски и вечеря в комплекс „Косовските къщи“).
II място: Класиралият се на второ място ще получи ваучер за 1 нощувка със закуска за двама.
III място: Произведението, определено за третото място ще донесе на своя автор бутилка вино „Косовските къщи“ и домашно сладко.
Наградните ваучери са със срок на валидност 1 година и важат само при предварително направена резервация и заявка за използването им. Ваучерите не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.
 
Избор на победители
Екипът на „Косовските къщи“ ще разгледа всички произведения, изпратени за участие в конкурса и ще определи най-добрите от тях, които представят най-добре идеята на конкурса, носят най-голяма естетическа наслада, удовлетворение и добра идея.
 
Екипът на „Косовските къщи“ пожелава успех на всички участници!
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!