Menu
Петък, 31 Март 2017 17:16

Започва подписването на договори с изпълнителите на медицинска и дентална помощ

Написана от
Започва подписването на договори с изпълнителите на медицинска и дентална помощ снимка: Смолян днес!
РЗОК – Смолян  уведомява лечебните заведения, настоящи и бъдещи договорни  партньори, че  от 3 април 2017 г. започва приемането на документи за сключване на договори по Националния рамков договор за медицинските дейности за 2017г. и по Националния рамков договор за денталните дейности за 2017г., между НЗОК и изпълнителите на медицинска и дентална помощ.
Заявленията за сключване на договор с НЗОК са публикувани на официалната интернет страница на институцията (www.nhif.bg), в меню –  „НРД“, линк –  „2017“.
С цел ускоряване процеса на договаряне, на имейлите на договорните партньори е изпратен списък с необходимите документи и декларации за сключване на договори.
За улеснение на изпълнителите на медицинска и дентална помощ, които за първи път ще подават заявления за сключване на договор с НЗОК, списък с необходимите документи е предоставен на РК на БЛС –Смолян и на РК на БЗС –Смолян.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!