Menu
Вторник, 13 Юни 2017 17:51

Започва ремонт на покрива на сградата на община Мадан

Написана от
Започва ремонт на покрива на сградата на община Мадан снимка: община Мадан
От днес стартират ремонтните дейности на една от най-посещаваните сгради в града – тази на общината. Ремонтът касае цялостна подмяна на силно амортизираната покривна конструкция с включен демонтаж на старата, полагане на топло и хидроизолация, подмяна на керемиди, улуци и др.
Проектът се изпълнява по програма”Красива България” по Мярка М 01 „Подобряване на обществената среда в населените места”. Отпусната финансова помощ е в размер на 179 814 лв., като до края на август работата трябва да приключи.
Поради спецификата на ремонтните дейности и с оглед безопасността на гражданите е въведена организация на движение. От днес участъка от кръстовището между ул. „Обединение“ и ул. „Труд“ до края на административната сграда ще бъде затворен с пропускателен режим на преминаване, като изрично се забранява и паркирането на МПС-та пред администрацията.
За преминаване може да се използва обходния път през ул.“Труд“ /зад сградата на общината/.
Въведената организация е до завършване на ремонтът.
Умоляват се всички водачи на МПС-та да спазват въведената временна организация на движение, а пешеходците да преминават през този участък с повишено внимание.
Ръководството на Община Мадан призовава за разбиране и поднася извинения за причинените временни неудобства на гражданите.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!