Защо да изберем съдомиялни за вграждане?

Вградената съдомиялна машина е проектирана да се монтира под кухненския плот и да се свърже с водопроводната инсталация на дома ви. Докато преносимата съдомиялна машина, известна още като свободностояща, не изисква тези водопроводни връзки и може да бъде пренесена в помещението за готвене и свързана с мивката посредством маркуч. Ако ремонтирате кухнята си, важен избор, който вероятно ще направите по време на процеса, е дали да закупите свободностояща, или вградена съдомиялна машина. Ето няколко причини, поради които много потребители предпочитат техниката за вграждане в кухненското обзавеждане.

Какви са предимствата на съдомиялните за вграждане?

Ако се чудите дали да закупите свободностояща съдомиялна или такава за вграждане, в редовете по-долу ще видите предимствата на тези за вграждане. Ето някои от тях:

  • спестено пространство ‒ може би най-очевидното предимство на вградената съдомиялна машина е спестеното пространство. Когато тя е монтирана заедно с кухненските шкафове, не заема допълнително място. Освен това ще се възползвате от много по-подреден и рационализиран дизайн на кухнята;
  • повече капацитет ‒ вградената съдомиялна машина ще ви позволи да спестите място и ще ви позволи да се възползвате от възможността да събирате повече съдове;
  • по-малко шум – въпреки че моделите не произвеждат непременно по-малко шум от другите, шумът от работата им се заглушава от заобикалящите ги шкафове;
  • специализирани цикли ‒ различните съдомиялни за вграждане обикновено разполагат с цикли за измиване и дезинфекция на посуда, които не се срещат при свободностоящите устройства, включително бързо измиване на чинии и чаши, дълбоко почистване и специални програми за стъкло.

Съдомиялните за вграждане разполагат с широк набор от функции и могат да бъдат монтирани под плота за по-добър облик на кухнята. Моделите с възможност за поставяне на панел могат дори да осигурят цялостен облик на кухненския шкаф. Благодарение на изолационната подложка тези модели обикновено са и тихи по време на цикъла на миене. Без значение от рутинните ви занимания, вградената миялна машина може да ви помогне да поддържате кухнята си подредена и да оставите съдовете си чисти и готови за използване за следващото хранене.

 

съдомиялни за  вграждане

 

 

Макар че основният бонус на напълно интегрираното помещение е техният елегантен дизайн, това не е единственото им предимство. Интегрираните съдомиялни са създадени, за да бъдат незабележими в интериора на помещението, което означава, че производителите са се фокусирали върху проектирането им, така че да не издават много шум. Този тип съдомиялни се проектират и като интелигентни, като се свързват с Wi-Fi и дори изчисляват какво количество препарат да използват в зависимост от теглото на товара. Също така са проектирани така че да спестяват електричество благодарение на високия енергиен клас. 

Какви други предимства предлагат?

Управлението на съдомиялната с пълна конзола обикновено е разположено в горната част на вратата, което осигурява лесен достъп и възможност да го следите безпроблемно. То е често срещано при много съдомиялни машини. Ако търсите лесна употреба и по-достъпна цена, обърнете внимание на уред с управление на пълна конзола.

Напълно интегрираните съдомиялни, от друга страна, са изключително компактни, скриват напълно своите контролни уреди, като ги поставят в горната част на вратата. Те са предназначени да се слеят напълно с шкафовете ви, като предлагат същата ламперия.

Преди да предприемете закупуване на такъв продукт, е важно да се съобразите с мястото, където желаете да поставите съдомиялната машина. Магазините предлагат различни модели и марки за вграждане със стандартни размери на разумни цени за всички домакинства, а ако закупите подобен продукт онлайн можете да се възползвате и от някои налични промоции и ниски цени.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре