Завършиха ремонтните дейности на многофункционалната спортна площадка в Златоград

Завършиха ремонтните дейности на многофункционалната спортна площадка в Златоград
Любителите на баскетбол, волейбол, футбол на малки вратички и тенис на корт ще може да използват обновена многофункционална спортна площадка
 
Завършиха ремонтните дейности на „Многофункционална спортна площадка за баскетбол, волейбол, футбол на малки вратички и тенис на корт” в град Златоград. Финансирането на обекта бе осигурено с Постановление на Министерски съвет от 2019 г. и стойността на СМР е 163 383,67 лева, а изпълнител на строителните работи е „Строител” ЕООД град Златоград.
Върху шлайфан бетон е положена система от саморазливна каучукова настилка 1-2 мм, положени са три слоя акрилна боя – черна база, цветна база (син цвят) и финишен UV слой. Със същата боя са разчертани и игрални полета за баскетбол, тенис на корт и волейбол.
Съоръжението е оградено с ограда – метална мрежа от PVC покритие. Съществуващите бетонови трибуни бяха реконструирани и върху тях се поставиха нови дървени пейки. Изпълнена е нова осветителна инсталация. Доставено е оборудване за видовете спорт – баскетболни кошове, мрежи за волейбол и тенис на корт, врати за минифутбол. Изградени са два подхода към площадката – един главен подход от юг и един авариен изход от север. Благоустроен е и прилежащият терен към игрището.
За начина на експлоатация на реновираното игрище ще ви информираме своевременно!
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре