Menu
Четвъртък, 21 Декември 2017 10:29

Жена с опасност за живота след удар в спрял товарен автомобил

Публикувана от Прочетена 2624 пъти

На 20.12.2017 г. около 13.50 ч. на път гр. Мадан - с. Шаренска, лек автомобил "Субару ", управляван от 39-годишен мъж от с. Шаренска, общ. Мадан, на дясна крива се поднася, навлиза в насрещното платно за движение и удря вече спрелия товарен автомобил „Мерцедес“, собственост на кърджалийска фирма и управляван от 54-годишен мъж от гр. Мадан.

Пострадала е 65-годишна жена от с. Шаренска, пътувала в лекия автомобил, която е с черепно-мозъчна травма на фронтална кост, с опасност за живота.

Незабавно й е оказана медицинска помощ в МБАЛ "Братан Шукеров"-гр. Смолян, а по-късно е транспортирана за УМБАЛ "Свети Георги" - гр. Пловдив.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан и е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!