Жителите на Касъка: Благодарение на ДПС имаме вода по чешмите си

Жителите на Касъка: Благодарение на ДПС имаме вода по чешмите си
Жителите на доспатското село Касъка благодариха  на кандидат-депутатите на Движението за права и свободи за решения им проблем с водата. Населеното място десетки години е имало трудности с водоснабдяването. Преди години, когато ДПС бе във властта решава със замах проблема на хората от селото и вече този проблем са го забравили. „Благодарение на ДПС по чешмите ни тече вода и забравихме за този проблем. Ако не беше вашата партия, със сигурност още щяхме да се чудим какво да правим.
Ваши представители направиха проект, а по-късно се реализира и прокарването на нов водопровод“, коментираха  при посещението на част от листата на ДПС за 22 – ри МИР в селото. Населението се оплака от една от последните действия на ГЕРБ в региона. Близо 2 000 декара гора са били дадени на човек на бившите управляващи, като през близо 500 декара минава въпросния водопровод, който е изграден благодарение на ДПС. Доста гори и на частници са попаднали в тази концесия. Хората се чувстват ограбени заради сделката с „Омана“. Те са категорични, че ще продължат с протестите, докато справедливостта не възтържествува.  
Водачът на листата на ДПС в Смолянския регион Мустафа Карадайъ, заедно с д-р Владимир Янков, Пламен Айвазов и Росица Станевска, които също са в листата бяха на обиколка в Доспатския и Боринския регион. Те посетиха още селата Любча и Буйново. В Любча също стана ясно, че ДПС е помогнало сериозно за решаването на редица проблеми, включително и за изграждане на нов водопровод.  Над 200 човека посрещнаха кандидатите за народни представители в Буйново. Те поставиха редица проблеми, като повечето бяха за безработицата, пътища и липса на автобусен превоз. Местния фолклорен състав поздрави представителите на ДПС и им пожела успех на предстоящите избори.
 
Пресцентър на ДПС-Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре