Зимна ГОРСКА ПЕДАГОГИКА се завръща

Снимка: Архив
Зимна ГОРСКА ПЕДАГОГИКА се завръща с програма за малките и големите фенове на СНЕГА, гората и планината с ПОРЕДНОТО СНЕЖНО издание на горска педагогика с уроци и игри за гората.
Занимаваме се с основните правила на поведение сред природата, какво е полезно и вредно за околната среда, как да я пазят и кои са нейните обитатели,  Чрез игровизация горският учител ще обяснява на дечицата какво е важно да знаем за гората. Децата чрез игри ще се научат да работят в екип и да си помагат взаимно.

Лектора е инж. Николай Адев - "Бате Горски" , завършил Горско, ловно и рибно стопанство в Лесотехническия Университет и е работил като Горски стражар в Държавно горско стопанство Смолян над 10 години,  а в момента е старши лесничей.

Вярваме, че много от нашите гости биха искали дечицата им да могат в рамките на 2 часа и половина да се забавляват и научат много интересни факти сред снега. Заниманията са подходящи за деца над 4г., като ограничения във възрастта няма, защото материята и темите са интересни и на татковците и майките.
Цената за СНЕЖНА ГОРСКА ПЕДАГОГИКА - 40лв
Това е един чудесен начин да осигурите време за вас да покарате ски или сноуборд, а детенцето ви да научи нещо полезно 

Събираме се на Рестарт зоната и започваме в 12:30 до 15:00 на 28.01.2023г.
За информация и записване 088 585 0802 - Николай Адев
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре