Четвъртък, 16 Май 2019

Златен плакет и грамота за самодейците от НЧ „Георги Сава Раковски-1947“ в село Мугла от фестивал в Гърция

Публикувана от
Златен плакет и грамота за самодейците от НЧ „Георги Сава Раковски-1947“ в село Мугла от фестивал в Гърция
   
Самодейците от НЧ „ Георги С.Раковски -1947”, с. Мугла се завърна със пореден – златен плакет и грамота за участие в „International festival "Volvis folklore festival” –Гърция. Те представиха България сред стотици международни участници от Сърбия, Гърция, Румъния ,Турция, България. Родопските песни, под съпровода на каба –гайдата, предизвикаха многократните аплодисменти на публиката. В традиционното дефиле по улиците на Ставрос, носиите на самодейците от Мугла се открояваха сред останалите участници. Международния фестивал „Волфис, премина в дух на висок професионализъм и добросъседство.
 
Прочетена 2765 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!