Menu
Сряда, 26 Юли 2017 15:37

Звукът на тишината и джаз музика събират хилядна публика на вр. Перелик

Написана от
Хиляди почитатели на джаза от България и чужбина се очакват за традиционния джаз концерт The Sound of Silence /"Звукът на тишината"/ на 29 юли в подножието на вр. Перелик, съобщиха организаторите на Perelik World Music & Jazz Festival.
 
Това е 12-о издание на фестивала, съчетаващ джаз музика и еко кауза от върха на Родопите. Тишината на Перелик ще бъде докосната от изпълнения на Петър Салчев, "Метаформоза", Two Cities One World, австрийската група Kids N Cats. Музикалното събитие ще се проведе под почетния патронаж на посланика на САЩ у нас Ерик Рубин.

Концертът ще звучи отново в еко зала, изградена от бали слама и покрита с навес. Еко инициативата ще започне през деня преди концерта с организиране на Tent City и работилница по разпъване на палатки.

Сред гостите на фестивала се очаква да бъдат посланиците на Дания, Мароко, Грузия, САЩ, Корея и др, предаде БТА.

Джаз концертът е от 20 часа със свободен вход.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!