Орална Хирургия в Стоматологична клиника Ведра Дентал

Добави към любими
Добавена на: 16-05-2023
Променена на: 16-05-2023
Публикувана от

Описание


Този вид хирургия е част от лицево-челюстната хирургия. При нас в Стоматологична клиника Ведра Дентал, оралната хирургия е разделена на три основни категории:Зъбни импланти - в нашата клиники разполагаме със съвременно оборудване в предоперационните и операционните зали. Осъществяваме различни видове хирургични интервенции и дентални манипулации. Включително и поставяне на зъбни импланти

Конвенционална хирургия - този вид хирургия включва безболезнено вадене на различни зъби или единичен зъб, поради множество различни стечения на обстоятелствата. Но тя също играя важна роля при правенето на корекции на меките и твърди тъкани в устата, преди протетично или ортодонтско лечение.

Консервативна хирургия - целта на този вид хирургия е да се запази целият зъб или определена част от него. Тя от своя страна е разделена на още три различни секции. Апикалната остеотомия е изрязване на кисти или грануломи безболезнено заедно с върха на корена на зъба през венеца, а дефекта е възможно да се запълни с костен или костнозаместителен материал.


Хемисекцията представлява премахване на два корена до долен кътник или два от три до горен кътник.

Област:

Област София
ж.к. Банишора, ул. Охрид 21, 1233, София

Информация за обявата

ID на обявата: 430
Показан: 4199
Изтича: never expire
Публикувана в категория:: Работа

Коментари

Recurring advert views in total: 771
Unique advert views in total: 3427