Строителни услуги от фирма Вайб Билд ООД

Добави към любими
Телефон 359887880800
Добавена на: 10-03-2023
Променена на: 29-03-2023
Публикувана от

Описание


Ние от Вайб Билд ООД сме доказала се строителна фирма в София и София област. Екипът ни се състои от високо квалифицирани инженери и строители, с доказан опит.
Успяхме да създадем строителна фирма, която с услугите си подобрява качеството на живот във Вашите жилища. Но освен подобряването на жилища, ние имаме участие в създаването на благоприятни условия за множество бизнеси в различни промишлености. Получаваме запитвания, относно крайните решения, що се отнася до строителство и строителни ремонти. Избирайки да работите с нас вие ще получите:


Гъвкав график - винаги ще се съобразяваме с Вашите ангажименти и лично време. Проявяваме разбиране и подхождаме коректно към уговорените часове.


Достъпни Цени - опитваме да предложим максимално конкурентни за сферата цени. Влизаме в положение на своите клиенти.


Специални намаления - винаги сме готови да предоговорим крайната цена в полза на клиента, особено при големи обекти.Извършването на работата не е нашата крайна цел. Ние сме фирма, която се стреми да изгради репутация и искаме да виждаме положителните емоции на нашите клиенти дори и след завършването на проекта. За индивидуални оферти и съвети се свържете с нас на посочените детайли. А, за да разгледате нашите обекти, посетете сайта ни!
 
Лице за контакти: Виктор Тошев
Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Област:

Област София
бул. „Александър Малинов“ 87, Младост 4, гр. София

Информация за обявата

ID на обявата: 313
Показан: 3942
Изтича: never expire
Публикувана в категория:: Услуги

Коментари

Recurring advert views in total: 723
Unique advert views in total: 3218