Зъбен Мост в Стоматологична Клиника Ведра Дентал

Добави към любими
Добавена на: 25-05-2023
Променена на: 25-05-2023
Публикувана от

Описание


Когато става въпрос за здравето на зъбите, поддържането на пълен набор от зъби е от решаващо значение както по функционални, така и по естетически причини. Загубата на зъби обаче може да възникне поради различни причини като кариес, нараняване или фактори, свързани с възрастта. За щастие съвременната стоматология предлага няколко ефективни решения за възстановяване на уверената усмивка и оптималната орална функционалност. Едно такова решение е зъбният мост. В тази статия ще проучим определението за зъбен мост и ще разгледаме неговите предимства като жизнеспособна опция за заместване на липсващи зъби.

Какво е зъбен мост?
Зъбният мост е изработено по поръчка зъбно възстановяване, което служи като мост между един или повече липсващи зъби. Състои се от две или повече зъбни коронки от двете страни на празнината, наречени опорни зъби, с фалшив зъб, известен като междинен зъб, между тях. Короните са сигурно закрепени към съседните здрави зъби или зъбни импланти, осигурявайки стабилна основа за междинния мост.

Цените на зъбния мост могат да варират поради различните видове, които съществуват. Всеки от специфичен за себе си и има определена цена, но и всеки от тях е предназначен за определени ситуации. Няма как да не споменем, че и всеки от тях си има както предимства, така и недостатъци. Цените, на които работим са както следва:


Тричленен мост - 1020-2850 лв


Циментиране на двуопорен мост - 65лв


Област:

Област София
ж.к. Банишора, ул. Охрид 21, 1233, София

Информация за обявата

ID на обявата: 436
Показан: 3769
Изтича: never expire
Публикувана в категория:: Услуги

Коментари

Recurring advert views in total: 492
Unique advert views in total: 3276