Menu
Вторник, 02 Април 2019 18:11

41-ВОТО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО СКИ ЗА ВЕТЕРАНИ В ЧЕПЕЛАРЕ

Публикувана от Прочетена 763 пъти
41-ВОТО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО СКИ ЗА ВЕТЕРАНИ В ЧЕПЕЛАРЕ снимка: Община Чепеларе

На 30 и 31 март Чепеларе беше домакин на 41-вото Държавно първенство по ски за ветерани. В състезанието взеха участие близо 600 състезателя от водещи клубове в страната, разделени в 20 възрастови групи /10 мъжки и 10 женски/. Ветераните се състезаваха в две дисциплини – ски алпийски – гигантски слалом и ски бягане. Отборът от града – домакин – СК „Ветерани Рожен“ – Чепеларе участва в шампионата със 72 състезателя и завоюва първо място в крайното отборно класиране.

Състезателите бяха на възраст от 30г. до 75+ при жените и от 35г. до 80+ при мъжете. Състезанието се организира от Българска Мастърс Федерация, с подкрепата на Община Чепеларе и „Пампорово“ АД. Г-жа Славка Чакърова – кмет  на Община Чепеларе бе удостоена с благодарствен плакет за съдействието при организирането на Държавното първенство на традиционната вечер, на която се провежда част от награждаването. Присъстващите бяха поздравени от Фолклорен ансамбъл „Орфей“ при НЧ „Родопска искра 1880“.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!