Menu
Събота, 03 Март 2018 15:10

БСП- Смолян почете Националния празник на България - 3 март

Публикувана от Прочетена 1581 пъти

В празненствата посветени на Националния празник на България – 3 март активно участие взеха смолянските социалисти. Народният представител Дора Янкова, председателите на Областния и Общнския съвети на БСП – Рабие Кьосева и Милко Гавазов, председателя на Общинския съвет на Смолян Димитър Кръстанов, председателите на Младежкото обединение и Движението на ветераните на БСП – Смолян  Здравка Кавалова и Петър Харадинов.

Гост на тържествата беше и члена на Изпълнителното бюро на БСП Атанас Зафиров. В знак на признателност към братята освободители бяха поднесени много венци и цветя.

„3 март има силата да  обединява и сплотява нацията, затова нека сме единни за просперитета и бъдещето на България“ пожелаха социалистите.

 

БСП - Смолян
Пресцентър

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!