Menu
Неделя, 08 Октомври 2017 12:47

БСП- Смолян ще подобрява регионалната си медийна политика

Написана от
Прочетена 1457 пъти

Областен съвет на БСП-Смолян кандидатства за финансиране към „Фонд за политически инициативи“ на НС на БСП и получи одобрение на проект: „Подобряване на медийната политика на БСП в област Смолян, чрез създаване на Регионален информационен интернет портал“.

Проектът възлиза на стойност 4400лв., включително със съфинансирането от страна на ОблС на БСП-Смолян и ще се реализира в рамките на 3 месеца до края на 2017г. В рамките на проекта ще бъдат реализирани следните дейности:

- Разработването на медиен план за област Смолян за периода 2018-2019 г.;

- Обучение за работа с медиите и медийно отразяване;

- Регионален информационен интернет портал за популяризиране на дейността на БСП. В него ще се публикуват приоритетно местни и регионални актуални проблеми и новини.

Обща цел на проекта е подобряване на медийната политика на БСП в област Смолян. Разширяване влиянието и подкрепата за БСП в област Смолян на предстоящите Местни избори през 2019 г.

След реализиране на проекта, жителите на територията на област Смолян ще имат възможност да получат информация за актуалните местни проблеми и теми от страна на опозицията.

За изпълнението на проекта ще работят председателя на Областен съвет – Смолян, председателите на общинските съвети в десетте общини на областта, медиен секретар и експерти. Ръководител на проекта е Рабие Кьосева, председател на ОблС на БСП. Координатор – Анета Шехонова, медиен секретар.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!