Неделя, 14 Септември 2014

Д-р Даниела Дариткова: ГЕРБ ще е управляващата партия

Публикувана от
Д-р Даниела Дариткова: ГЕРБ ще е управляващата партия
  снимки: ПП ГЕРБ
Д-р Даниела Дариткова: ГЕРБ ще е управляващата партия снимки: ПП ГЕРБ
ГЕРБ ще бъде управляващата партия, но ни е нужна много по-широка подкрепа и доверие, за да отговорим на обществените очаквания. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова пред жители на смолянските села Подвис и Градът. В предизборната среща участваха кандидатите за депутати Марин Захариев, Денислав Костов и д-р Красимир Събев. Включиха се и общинските съветници Софка Иванова и Мариана Сивкова.    
 

„Ние сме тук, за да ви убедим, че управлението на ГЕРБ е най-добро за страната. Виждате, че последната една година не донесе нищо хубаво на държавата. Водената политика от последното управление на БСП, ДПС и Атака донесе огромни загуби на страната както в икономическо и финансово изражение, така и във външнополитически план. Всичко това може да се преодолее със стабилно управление, със здрава ръка - това, което сме показали, че умеем. Когато поехме управлението през 2009 г. икономическата и финансовата ситуация бяха сходни, отново бяха спрени еврофондовете. Отново имаше подписани договори, за които няма пари. Ние стабилизирахме страната. Сега имаме опита, добит от един мандат. Поучили сме се от грешките си. Забележете, нашите опоненти никога не говорят за грешките си. Изборите са предсрочни. Те изкараха едва година и половина от мандата си, а говорят като успешни политици”, посочи Дариткова.
 
 
Тя изтъкна, че ГЕРБ ще се бори за по-добра инфраструктура, за икономическо съживяване, за нови работни места, за по-добро финансиране на земеделието. „Ние залагаме на стабилността, а тя се гарантира от ГЕРБ”, подчерта водачът на листата в Смолянския избирателен район.
Според Марин Захариев не може да си бил два мандата кмет на Смолян до 2011 г., в последния работен ден да си продал на безценица апартамент на своята секретарка и на юристката си, да си бил в управителния съвет на фирма, която в Смолян "изпълни" проект за над 30 милиона евро, а местните фирми да са отритнати. И в 2014 г. да говориш на хората за идеи. Той обясни, че от БСП и ДПС залъгват жителите на малките села с обещания за социална политика и местни проекти. „Моят апел е да гласувате с №9 на 5 октомври. В преценката си се ориентирайте по Европа и по големите градове - това е правилният път”, призова Захариев.
 

„Припомнете си обещанието за 200 000 работни места. Къде са разкрити тези работни места, или се увеличи безработицата. Щяха да вдигат пенсиите, с колко ги вдигнаха - откраднаха парите на народа с червените куфарчета още в първите години на промяната, сега вдигат с 4 лева пенсиите. Това е подигравка. А как свалиха цената на тока – изкуствено, а сега трябва да я увеличат. Пазарна икономика сме, членуваме в ЕС, има правила и регламенти, а те жонглират с неприемливи нито за народа, нито за ЕС политики. Ние казваме, че имаме много работа във всяка сфера”, заяви Денислав Костов.    

Пресцентър на ПП ГЕРБ
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Прочетена 2978 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!