Menu
Събота, 04 Август 2018 04:27

Депутатът на ДПС Хайри Садъков на среща с жителите  в с. Кошница 

Публикувана от Прочетена 2767 пъти
Депутатът на ДПС Хайри Садъков, проведе поредната си среща с жители на областта, като тази седмица той изслуша проблемите  на жителите на смолянското село  Кошница .
 
С него бе и общинският председател на Движението Милен Журналов, като срещата бе по покана на жители на селото.
 
Пред народния представител бяха поставени редица проблеми, от рода на сметосъбирането, липса на осветление по улиците  в късните часове на вечерта, лоши улици и др.
 
Жителите на Кошница споделиха, че се чувстват забравени, а липсата на кметски наместник им се е отразило доста негативно.
 
 
Те изразиха и опасението си от срутище, което се е образувало в началото на населеното място, преди моста, който ги свързва с главния път, като то сериозно застрашава съоръжението, както и един от електрическите стълбове.
 
От своя страна, представителят на ДПС в 43 – то Народно събрание изрази загрижеността си към проблемите и им обеща, че те ще стигнат под форма на сигнали до общинското ръководство на Смолян, от страна на съветниците на Движението.
 
Садъков изрази и надеждата си, че проблемите им ще бъдат взети под внимание и представителите на местната власт, ще се заемат с тяхното разрешаване.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!