Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи

Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи снимка: All Channels
Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи

Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи

Публикувана от / Страната и света / Вторник, 05 Май 2015 16:55
Един от епизодите на новото предаване по Discovery Channel “Кралете на дивото” ще бъде заснет край Девин

Експертът по оцеляване Джош Джеймс и професионалният готвач Мат Тебът пристигат в България за снимките на един от епизодите на най-новото предаване „Кралете на дивото” (работно заглавие). То трябва да стартира по Discovery Channel в края на 2015 г. Мястото на снимките в България е около Девин, където дуото ще изследва дивата природа. Двамата водещи ще се опитват да оцелеят и да намерят храна, която никога не бихте си представяли да изядете.
Discovery Networks България организира и специално състезание на страницата си в социалната мрежа Фейсбук, която ще даде възможност на един фен да се срещне лично с водещите на „Кралете на дивото” по време на престоя им в България. Само за два дни постът, анонсиращ играта, достигна до 170 000 потребители, събра над 2 000 харесвания, а близо 200 души се включиха в надпреварата да познаят къде ще са снимките на новата поредица.
България е една от петте страни в света, където ще се снима първият сезон на „Кралете на дивото“. Освен околностите на Девин, екипът на Discovery Channel ще посети и непознати кътчета в Мексико, Китай, Борнео и Финландия.
Поредицата „Кралете на дивото”, с водещи Мат Тебът и Джош Джеймс, отвежда безстрашното дуо на едни от най-негостоприемните части на планетата, в търсене на храна, която никога не бихте предположили, че може дори да опитате. Истината обаче е, че тези неприятни храни биха спасили живота ви в екстремни условия. Мисията на Мат и Джош е да си набавят 5 странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непозната обстановка.
Мат и Джош са тук, в България, за едно приключение, заредено с много хумор, което съчетава истинско оцеляване и понякога неприятни моменти. Тяхната цел е да покажат на зрителите как могат да намерят средства за оцеляване на най-необичайните места  и да приготвят нещо апетитно от нещо на пръв поглед напълно негодно за ядене.
Двамата водещи са експерти в областта си и са изцяло отдадени на приготвянето на храна и оцеляването. Оцеляващият, Джош Джеймс, може да се ориентира в обстановката и има познанията как да хване всякакъв вид храна на планетата, годна за ядене. Кулинарният експерт, Мат Тебът, пък има опита и уменията да опише в невероятен детайл колко ужасно за хапване е всяко нещо от менюто им, каква е хранителната му стойност и разбира се - какъв е вкусът му.
 


 
Вашият FACEBOOK коментар ...
Статии с етикет:

Проблясъци

  "Владей страстите, иначе те ще те завладеят”. - Епиктет

НАЙ - ЧЕТЕНО

Д-р Емилия Апостолова: „Напълно съм убедена, че чрез ваксинирането ще успеем да си върнем живота“

08-01-2021

Д-р Емилия Апостолова: „Напълно съм убедена, че чрез ваксинирането ще успеем да си върнем живота“

Д-р Емилия Апостолова – зам. директор по медицинските въпроси в МБАЛ – Смолян и началник...

Ски зоната в Пампорово е затворена заради неблагоприятни метеорологични условия

11-01-2021

Ски зоната в Пампорово е затворена заради неблагоприятни метеорологични условия

Ски зоната в Пампорово днес е затворена заради неблагоприятни метеорологични услови, съобщиха от "Пампорово" АД.   В...

170 млн. лв. постъпления в НАП Смолян за 2020 г.

07-01-2021

170 млн. лв. постъпления в НАП Смолян за 2020 г.

Близо 170 милиона лева са постъпленията в офиса на НАП в Смолян за приходите през...

Please publish modules in offcanvas position.