Дора Янкова: Когато поема ангажимент - изпълнявам го

Дора Янкова: Когато поема ангажимент - изпълнявам го
Водачът на листата на „БСП – лява България“ се ангажира със силна подкрепа за най-предприемчивите хора в малките селища

Идвам при вас с изпълнен ангажимент като народен представител, каза Дора Янкова, водач на листата на „БСП – лява България“ на хората в смолянските села Могилица, а по-късно и в Смилян.
В Могилица Янкова се разходи по улица „Търговска“, която е ремонтирана и са изградени водопровод и канализация. В Смилян нови са улиците „Ком“, „Васил Левски“ и част от ул. „Бреза“. Всички тези обекти са ремонтирани благодарение на усилията Дора Янкова като депутат с финансиране по Публичната инвестиционна програма на кабинета „Орешарски“.
 

Вие сте сплотено село, подкрепихте ни и ние работим за вас, каза Дора Янкова в Могилица. Тя подчерта значението на усилията, положени досега за изграждане на икономическите оси в смолянския регион, като инвестираните 2 млн. лв. за строителството на пътя Неделино - Крайна – Долен, за пътищата Чепеларе – Соколовци и Пампорово – Широка лъка.  Тези пътища  са логистика за туризма, на трансграничното сътрудничество, за поминъка на хората, обърна внимание Янкова.
 
Добрите пътища дават шанс за повече екопътеки, за разкриване на исторически обект – например крепостта „Калето“ между селата Могилица и Кошница е по българо-гръцки проект, каза д-р Мариана Методиева, кандидат за народен представител.
Янкова обеща подкрепа на всички предприемчиви хора в тази посока. „Образно казано ще бутаме напред лидерите, а няма да подпираме групата отзад“, каза Янкова.
 

Смилян е силен пример какво означава да сме заедно българи, роми, православни, мюсюлмани. Това е начин на живот, който тук е факт много преди политици да се опитат да формулират авторство върху „етническия модел“, подчерта д-р Методиева в популярното туристическо селище.

БСП - Област Смолян
Пресцентър
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре