ГЕРБ всяват разделение между селата 

ГЕРБ всяват разделение между селата 
На срещите в с. Стойките и с. Широка лъка жителите споделиха проблемите пред кандидат кмета Стефан Сабрутев и кандидати за общински съветници от Коалиция „БСП за България“. 
Хората от с.Стойките негодуваха, че се усеща разделение между селата „Умишлено в с.Стойките нищо не се прави от години, протестирали сме, но ако трябва отново ще протестираме. Плащаме едни от най-високите данъци, а в нашето село не се връща и 1 лев. Ние искаме да развиваме туризъм, но как с такива пътища?!“ 
 
IMG-10ce1ea711c1950ff5243e7061752c2d-V.jpg
 
В с.Широка лъка туризма трябва да се развива още, за да останат хората тук. Имаме природни забележителности като пещерата Ледницата и Белия камък, които не са развити.
Стефан Сабрутев и общинските съветници представиха част от мерките в управленската им програма свързани с развитието на туризма и плана за популяризирането на села като Широка лъка и стойките като целогодишни туристически дестинации. Кандидатите бяха изпратени с призив да не забравят обещанията си и че хората разчитат на тях за справедливи решения, за да се спре фаворитизирането на едни села пред други.
 
Пресцентър на БСП Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
платен материал
 
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре