Как да комбинираме различните стилове дрехи от класически до модерни за максимален ефект?

Как да комбинираме различните стилове дрехи от класически до модерни за максимален ефект?

Въпросът за стил на обличане остава винаги актуален за мъже и жени през абсолютно всеки сезон. Това е визуалният начин да изразите вашата индивидуалност и да представите личността си пред света. Тъй като този фактор е постоянно променлива величина спрямо модата, ви дава възможност за повече въображение и разнообразяване с различни детайли и аксесоари. С правилен подход, няма да имате никакъв проблем да комбинирате всякакви дрехи, независимо от това дали те са официални, ежедневни, или дори спортно-елегантни, казват от онлайн магазин Паус джинс.

Какво да имате предвид, когато комбинирате различни стилове дрехи?

При комбинирането на разнообразни видове стилове на обличане, има някой важни фактори, които задължително трябва да имате предвид. Нека разгледаме основните от тях, за да бъдете улеснени, когато започнете да създавате нови визии:

 

  1. Баланс на различните елементи – балансът е изключително важен, за да изглежда тоалетът ви завършен. За да го постигнете, трябва да акцентирате на няколко аксесоара от един тип. В случай, че искате да облечете нежна рокля в по-прохладен ден, то можете да добавите към нея кожено яке, като го съчетаете с колан и обувки от същия така наречен рокерски стил. Така ще създадете едновременно женствена, но и бунтарска визия, което определено събира погледите.

 

  1. Пропорции на дрехите – този фактор също трябва да се вземе предвид, когато искате да правите интересни колаборации между стилни дрехи от различни видове. За да създадете хармония в тоалета, можете да заложите на широки дънки, които да допълните с по-тясна блуза подчертаваща фигурата ви. Ако съчетавате облекло за зимни условия, добавете и спортен анураг с качулка. Има множество модерни модели, лесни за комбиниране с останалата част от такава визия. Не се притеснявайте за размера, тъй като оувърсайз предложенията също са много актуални и биха стояли добре. 

 

  1. Съчетаване на разнообразни материи – чрез комбинирането на дрехи от различни материи, може да постигнете дълбочина на визията си и да я направите още по-интересна за окото. Ако искате да изглеждате елегантно през летните нощи, изберете качествена кожена пола, която да комбинирате с актуалните в момента кроп топове или с нежен потник с деколте. Така ще постигнете чудесна визия за клуб или дискотека, като гарантирано ще привлечете погледите към себе си. 

 

  1. Играйте си с цветовете – комбинирането на различни цветове, може да подчертае стиловете, които сте избрали да използвате. За тази цел използвайте ярки и неонови палитри в дрехите, като ги съчетавате с неутрални, семпли нюанси на аксесоарите. Това ще създаде интересни визуални ефекти и ще подчертае тоалета ви. 

Не забравяйте, че комбинацията на дрехи от различни стилове, ще ви помогне да изразите своята индивидуалност и да направите тоалета си по-модерен и интересен за хората, с които се срещате. Изборът на визията ви зависи основно от вашите лични предпочитания, повода, както и настроението ви. Позволете си да експериментирате с нея, за да получавате уникални съчетания, в които да се чувствате добре.

Защо е по-добре да заложите на маркови дрехи?

Ако искате образът ви наистина да изглежда елегантно, то е най-добре да заложите на маркови предложения. Те са много по-качествени, материите не губят цветовете си след всяко изпиране и не се раздърпват от честото носене. Доверете се на качествени български брандове, тъй като те предоставят по-добри цени на пазара, без да правят компромиси в производството!

 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре